De praktijk

Tandarts Hilledijk & Ortho Hilledijk is een moderne tandartspraktijk met mooie behandelkamers en een prettige wachtruimte. Onze praktijk is vernoemd naar de straat waar u ons kunt vinden, namelijk: aan de Hilledijk in Rotterdam-Zuid! We beschikken in onze tandartspraktijk en ortho praktijk over de nieuwste apparatuur en behandelmogelijkheden. Hiermee kunnen we uw gebit op de best mogelijke manier verzorgen en uw klachten snel en goed behandelen. Maar onze apparatuur is niet het belangrijkste als het gaat om tandzorg bij onze praktijk. Het allerbelangrijkste zijn natuurlijk onze tandartsen. Dat zijn de experts als het gaat om de verzorging van uw gebit.

U kunt ook terecht voor beugels en tanden bleken. Wilt u meer informatie over tanden bleken? Neem dan contact op met onze praktijk.

Hoge normen voor tandheelkundige behandeling

Patient is nr.1

Wij streven ernaar om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Wij bieden niet alleen wat u vraagt, maar ook wat u nodig heeft.

Tarieven

Onze prijzen voor tandheelkunde zijn vastgesteld door NZA

Snelle service

Dankzij het online inschrijf -en afspraakformulier kunnen wij u snel van dienst zijn.

Kwaliteit behandeling

Onze kwaliteit voor tandheelkundige zorg is uitstekend. Wij streven altijd naar een tevreden klant.
 
 

Preventie

Preventie is de beste manier om uw mondhygiënische gezondheid op lange termijn te waarborgen. Ons doel is om de veiligheid, gezondheid en schoonheid van uw tanden veilig te stellen, zodat u altijd met vertrouwen kunt lachen.

Implantologie

Tandimplantaten zorgen voor een blijvende oplossing voor ontbrekende tanden, waardoor een incompleet gebit tot het verleden behoort.

Mondchirurgie

Sommige tandheelkundige procedures vereisen een zeer specifieke vaardigheid die ook wel mondelinge chirurgie wordt genoemd. Mondchirurgie behandelt een breed scala van ziekten en aandoeningen.

Cosmetische 

tandheelkunde

Cosmetische tandheelkundige procedures zijn een veilige manier om de volledige uitstraling van uw mond te verbeteren. Uw arts zal alternatieve behandelingen voorstellen voor de gewenste uitkomst.