Inschrijven

U bent als nieuwe patiënt van harte welkom bij bij onze tandartspraktijk in Rotterdam. Het inschrijven is heel eenvoudig:

U kunt zich inschrijven via deze pagina, maar dit mag ook aan de balie in de praktijk of telefonisch via: 010-415 00 60

Op uw eerste afspraak neemt u een geldig legitimatiebewijs (paspoort/ID-kaart/rijbewijs) en uw verzekeringspas en/of polisblad mee.

LET OP: Als u geen tandartsverzekering heeft, moet u het eerste consult contant of met pin betalen!

Komt u voor een bezoek aan Tandarts Hilledijk in Rotterdam met een pijnklacht, maar bent u patiënt bij een andere praktijk of komt u voor een eenmalig bezoek? Dan verzoeken wij u na de behandeling direct de rekening voldoen aan de balie. Dit kan contant of via pin. Als u een tandartsverzekering heeft kunt u de rekening achteraf indienen bij uw verzekeraar.

Persoonsgegevens

Een aantal ziekten en afwijkingen, het gebruik van medicijnen en leefgewoonten, kunnen uw mondgezondheid (sterk) beïnvloeden. Ook kunnen zij beperkingen opleggen aan uw tandheelkundige behandeling of aanleiding vormen tot het nemen van voorzorgsmaatregelen. Het is daarom belangrijk dat uw tandarts en mondhygiënist hiervan op de hoogte zijn. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en vallen onder het medisch beroepsgeheim.